Carbon Behandeling

Een Carbon Behandeling (carbonpeeling) is een revolutionaire laserbehandeling die volledig pijnloos is met minimale tot geen uitvaltijd. Het is hoogst voordelig voor mensen met vette huid, mee-eters, vergrote poriën, saaie huid, en acne op het gezicht of het lichaam. Het is ook een uitstekende manier om uw huid te exfoliëren en te verfrissen, die een onmiddellijke verfriste verschijning verstrekken en huid verlaten die zachter, meer vlot en vaster voelen.

Een laag vloeibare koolstof wordt toegepast op de huid, waar het diep in de poriën doordringt. Laserlicht wordt sterk aangetrokken door de koolstofdeeltjes. Wanneer de laser over het gebied wordt geleid, vernietigt het de koolstof en neemt het dode huidcellen, verontreinigingen en olie met zich mee.

Koolstof heeft het vermogen om olie en verontreinigingen van diep in de poriën te absorberen. Wanneer de laser over het behandelingsgebied wordt geleid, richt het zich op de koolstofdeeltjes en vernietigt deze, waarbij het geabsorbeerde materiaal wordt meegenomen.

Het is algemeen geschikt voor:

Littekens
Verhogen van callogeenproductie
Vette huid
Acne
Donkere kringen onder de ogen
Pigmentatie
Talg vermindering
Grote poriën verkleinen
Rimpels
Verkleuren van oksels verbeteren

Schoonheid en ontspanning

Wellness

Schone huid

Laser tattoo verwijderen

Beste schoonheidsspecialist

Carbon gezichtspeeling

Boek uw bezoek online en bespaar tijd

FullGlamDutch Beauty en Clinic
×

Nieuw Clinic in Roermond (opening in maart) Open kaart